Trochu mě děsí, že se v poslední době preferuje samý Pale Ale, Indan Pale Ale, American Paler Ale nebo Bohemia Ale. Neřikám, že to je špatný pití, to vůbec. Ale kde je stará dobrá desítka? Je tu nějaký kus, který stojí za povšimnutí? Určitě! Hektor od pivovaru Clock.

Ono stačí pivo jednou dvakrát ochutnat a hned Vám bude jasné, že to není standardní desítka. Na první ochutnání jasně hořké pivko. A to u obyčejné desítky moc nečekáte.


Vynikající desítka, ale ta cena už je fakt hodně za 0,75l. Ale mám tohle pivko rád, takže nechávám 5⭐️

Bohužel ale platí, že Hektor trpí neduhem ostatních "moderních" piv. A to je cena. Není problém dát za třičtvrtě litru i více jak 130 korun. Teda pravda v hipsterské pražské restauraci...


Porad TOP 3 deset! S pomalu pecenym buckem, chili, cerstvym chlebem a okurcickou je to symfonie😉 Tato varka ma jen o malinko vetsi riz, nez jsem zvykly.

Každopádně nebojte si dát pivko i doma. Za rozumnější peníze. A jak píše @angeldust, tak s pečeným bůčkem, čili a čerstvým chlebem a okurčičkou se jedná o  "symfonii". Hektor si bez diskuse zaslouží 5 ⭐️. Sice to není čistých pět, ale i tak je to jedno z nejlépe hodnocených piv na pijto.